В ново интервю за Vogue Анджелина Джоли говори за това как фокусирането

...
В ново интервю за Vogue Анджелина Джоли говори за това как фокусирането
Коментари Харесай

Признанието, което Анджелина Джоли направи за децата си

В ново изявление за Vogue Анджелина Джоли говори за това по какъв начин фокусирането върху родителството, на фона на бурния ѝ бракоразвод с Брад Пит, я е поддържало през годините. Освен това обаче актрисата разкрива и някои детайлности за новия си модем план - Atelier Jolie и доколко децата ѝ са въвлечени във всичко това.
 Салма Хайек и Анджелина Джоли по-близки от всеки път - какъв брой мощно е другарството им
Специалното другарство на Салма Хайек и Анджелина Джоли

Опасно близки

Анджелина дава по-ясна представа за Atelier Jolie - нейното идно фешън начинание. Проектът ще включва студио, което сплотява шивачи, майстори на бродерии и занаятчии в производството на текстил от целия свят с млади дизайнери, с цел да могат дружно да основават облекла, които имат по-голяма характерност от тези, предлагани във веригите за всеобща мода. Освен това ще има особено пространство с галерии, където локалните дизайнери да излагат своите творения.

Въпреки че Анджелина е разчувствана от работата с създатели с сходно мислене, тя признава, че няма проекти персонално да взе участие в процеса на планиране. " Не желая да бъда огромен фешън дизайнер. Искам да построя място, в което други хора да станат това ", изяснява задачата си тя.

" Срещнах много артисти през годините - доста способни, надарени хора - и бих желала да ги видя да порастват ", продължава.

В същото интервю актрисата признава и по какъв начин някои от децата ѝ са помогнали ателието да стане действителност. Актрисата разкрива, че нейният 19-годишен наследник Пакс е дал своя принос, като е изработил дизайна на логото на марката, което в този момент украсява вратите с характерен жанр. 

Нещо повече - най-голямата й щерка, Захара, която е на 18 години, също е пособия за стартирането на Atelier Jolie, до момента в който приключва образованието си в Spelman College в Атланта. Анджелина разкрива, че Захара е изиграла забележителна роля в обезпечаването на мястото за студиото.

" Мога да бъда доста импулсивна, само че Захара е толкоз твърда, решителна и деликатна ", изяснява актрисата от " Господарката на злото ". " Когато тя се съгласи, почувствах, че и двете сме решени да го създадем и няма връщане обратно. "

Дебютният дом на Atelier Jolie ще бъде в прочут парцел в Манхатън - последният апартамент и студио в Ню Йорк на известния художник Жан-Мишел Баския.

" Намирам за малко смешно, че се занимаваме с мода - не мисля, че някой от нас е прекомерно " съвременен ", продължава да разказва Анджелина за присъединяване на децата си. " Но защото живеем в облеклата си, те са част от това, което сме, и нещо, което е значимо да се изследва, изключително за младежите. "

Atelier Jolie не е единственият план, в който Анджелина е присъединила децата си. По-рано този месец актрисата разкри, че щерка й Вивиан работи като помощник в нейната бродуейска акомодация на " Аутсайдерите ". Майката на шест деца споделя, че е присъединила най-малката си щерка в плана, откакто е видяла какъв брой е запалена по театралните изкуства - намек, че Вивиан може да следва стъпките на известните си родители.
 Анджелина Джоли и Брад Пит - за раните след раздялата искрено пред Vogue
Анджелина Джоли искрено за раните след раздялата с Брад Пит

Колко сложен е животът на фамилията

Анджелина не е единствената, която се гмурна в стилната индустрия от фамилията. Нейният някогашен брачен партньор Брад Пит започва първокласна линия от кашмирени текстилни произведения предходната година, уместно наречена God`s True Cashmere.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР